Mielen valmentaja

Miksi mielen taitojen kehittäminen on tärkeää juuri nyt? Miten psykologinen joustavuus liittyy hyvinvointiin? Mitä resilienssi tarkoittaa? Kyky vastata edellisiin kysymyksiin on osa tärkeää taitoa navigoida turvallisesti ja tyynesti nykymaailman haastavissa olosuhteissa. Jos haluat lisätä omaa pääomaa sekä oppia käyttämään mielen taitojen johtamiseen tarvittavia työkaluja menestyksekkäästi, on Hyvinvointikoulun mielen valmentaja -koulutus Sinua varten.

Hektinen nykymaailma on omiaan lisäämään erilaisia mielen hyvinvointiin liittyviä ongelmia. Ne ovat Kelan selvityksen mukaan nousseet yleisimmäksi perusteeksi sairauspäivärahalle vuonna 2019. Hyvinvointikoulun mielen valmentaja -koulutuksessa opit ymmärtämään mielen hyvinvointiin liittyviä tekijöitä sekä saat työkaluja niiden edistämiseen. Kun mielen osaa virittää tilanteen mukaan oikealle taajuudelle on melodia mukavaa kuunnella.

Psykologinen joustavuus on kykyä mukauttaa omaa toimintaa eri tilanteiden asettamiin vaatimuksiin. Tiivistetysti sanottuna se on kykyä elää omannäköistä elämää. Hyvinvointikoulun mielen valmentaja -koulutuksessa opit edistämään ja lisäämään käyttäytymisen joustavuutta sekä kykyä olla läsnä tässä hetkessä. Edelliset auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä sekä olemaan avoimena kaikenlaisille kokemuksille epämiellyttävistä tunteista huolimatta.

Resilienssi tarkoittaa psyykkistä palautumiskykyä. Hyvän resilienssin myötä palautuminen vaikeista elämäntilanteista nopeutuu, koska mielen lihakset ovat harjoittelun myötä kehittyneet. Hyvinvointikoulun mielen valmentaja -koulutuksessa opit edistämään menttaalisen maastavedon tuloksia. On tärkeä muistaa, että tulokset tottelevat tekoja, myös mentaalitreenissä.

 

HYVINVOINTIKOULUN MIELEN VALMENTAJA ON
MIELEN TAITOJEN TULKITSIJA

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

 

Mitä mielen valmentaja -koulutusohjelma sisältää?

Mielen valmentaja –koulutusohjelma on viiden koulutuspäivän (40h) mittainen täydennyskoulutusohjelma, joka syventyy mielen taitojen harjoittamiseen. Koulutus sisältää zoom -etätyöohjelman avulla toteutetut koulutuspäivät sekä oppimisen tueksi laaditun laajan virtuaalisen opetusmateriaalin. Koulutuspäivien sisältö on seuraava:

Koulutuspäivä 1: Mielen hyvinvointi
– Mielenterveys
– Mielen hyvinvointi
Vahvuuksien yhteys mielen hyvinvointiin ja vahvuuksien kehittäminen

Koulutuspäivä 2: Mielen taidot
– Mielen taitojen perusta
– Mielen taitojen tunnistaminen
– Mielen taitojen kehittäminen käytännössä

Koulutuspäivä 3: Psykologinen joustavuus
– Mitä on psykologinen joustavuus
– Kuusi psykologisen joustavuuden osataitoa
– Psykologisen joustavuuden kehittäminen

Koulutuspäivä 4: Psykologisen pääoman kehittäminen
– Psykologisen pääoman perusteet
– Psykologisen pääoman osa-alueiden tunnistaminen sekä kehittäminen
– Psykologisen pääoman kehittämisen työkalut

Koulutuspäivä 5: Resilienssi
– Resilienssi perusta
– Kuinka kehittää resilienssiä yksilö ja ryhmätasolla
– Koulutusohjelman yhteenveto

 

Kouluttajina toimivat mielen taitojen asiantuntijat:

 

 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

 

Lukuvinkki: Löytöretki mieleen®

 

Valokuvat: Hyvinvointikoulu

 

Kirjoittaja: Janne Mustonen

0 Vastausta

Ajatuksia? Kommentoi alle!

Osallistu keskusteluun!
Kommentoi vapaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *